«Τετράδα με Κισσαμικό»

Την ευχή του να τερματίσει ο Κισσαμικός στην τετράδα της Football League εξέφρασε ο Μιχάλης Αυγενικού.

Ο παίκτης που χάρισε τη νίκη (0-1) στον Κισσαμικό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό ήταν ο Μιχάλης Αυγενικού. Ο 23χρονος μέσος μίλησε στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα" και ευχήθηκε να μπορέσει η ομάδα του να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Αρχικά είπε για το ντεμπούτο του που συνδυάστηκε με γκολ: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ στο ντεμπούτο μου, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με έναν δυνατό αντίπαλο. Τη νίκη την καταφέραμε όλοι μαζί με την ομαδική προσπάθεια. Εννοείται πως είναι ο τέλειος συνδυασμός να συνδυάζεις το ντεμπούτο σου με ένα γκολ που δίνει τους 3 βαθμούς! Η νίκη όμως οφείλεται σε όλα τα παιδιά και στην συνολική προσπάθεια».

Για το αν ο Κισσαμικός επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις στη συνέχεια: «Σίγουρα η ομάδα ενισχύθηκε το Γενάρη και είναι πιο δυνατή όπως δείχνει, γιατί υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές αξίας. Η ομάδα κοιτάζει κάθε αγώνα ξεχωριστά και παίζει για την νίκη παντού. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για το αν είναι στόχος η τετράδα: «Στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι και στην τετράδα».

Για το επόμενο ματς με τη Λαμία: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Last modified onΤρίτη, 08 Μάρτιος 2016 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep