Νοκ άουτ για εβδομάδες ο Ταραλίδης

«Πλήγμα» στον Κισσαμικό με τον πολύπειρο μεσοαμυντικό, Γιάννη Ταραλίδη.

Με την προπόνηση της Πέμπτης συνέχισε ο Κισσαμικός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πότσι, που δεν έχει επανέλθει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά και σε αυτές του Ταραλίδη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσικουδάκης, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος ανέφερε: «Έχουμε ηττηθεί στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό πρέπει να το κερδίσουμε. Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό με τις δύο νίκες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι. Θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο με την απαραίτητη σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο παίκτης Αριστείδης Λώττας είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ακόμα πιο δύσκολο και από το περασμένο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Ο Πανελευσινιακός έρχεται από μία νίκη και σίγουρα θα θέλει να πάρει κάτι θετικό, αλλά δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα να ελπίζει. Πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Last modified onΠέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep