«Δεν κερδίζει ο καλύτερος»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος παραδέχθηκε πως ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Κισσαμικό. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος παραδέχθηκε πως ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Κισσαμικό.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος παραδέχθηκε πως ο Εργοτέλης έπρεπε να είχε πάρει τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Ο τεχνικός του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, τόνισε πως η ομάδα του ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Εργοτέλη. Όπως ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV:

«Ήταν ένα παιχνίδι που με τις ευκαιρίες που έκανε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίσει ο Εργοτέλης. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν κερδίζει ο καλύτερος. Χάσαμε ένα ημίχρονο που δεν μπήκαμε στο γήπεδο και ο αντίπαλος μας θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ για να είναι πιο δύσκολα τα δεδομένα. Αυτό που αλλάξαμε ήταν πως ανεβήκαμε πιο ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι ο Εργοτέλης είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σημειώσει γκολ και στο δεύτερο μέρος, τόσο στο δοκάρι, όσο και στο τέλος».

Οι 14 βαθμοί που έχει η ομάδα αλλάζουν τους στόχους της;

«Στόχος μας είναι η παραμονή και αυτό δεν αλλάζει. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε συνέχεια. Εμείς ξεκινάμε τα παιχνίδια μας με σκοπό να μην δεχθούμε γκολ και να πάρουμε στη συνέχεια ότι καλύτερο. Οι πέντε ισοπαλίες που έχουμε μέχρι τώρα δείχνουν πως πίσω τα καταφέρνουμε και ίσως θέλουμε περισσότερη αποτελεσματικότητα μπροστά». 

Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθώ τα καλύτερα και στον Σταύρο Λαμπράκη και στον Εργοτέλη. Θα συμφωνήσω μαζί του, ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι ήταν η ομάδα του Εργοτέλη, βάσει των ευκαιριών που έκανε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αγωνιστικά, κερδίζει πολλές φορές κι ο τυχερότερος και αυτός που είναι πιο αποτελεσματικός. Έχει δίκιο ότι με δύο ευκαιρίες κατορθώσαμε και βάλαμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν μπήκαμε καθόλου στο ματς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο απλώς προσπαθήσαμε να ανέβουμε λίγο πιο ψηλά, ήμασταν τυχεροί νομίζω και στις δύο φάσεις καταφέραμε και βάλαμε τα δύο γκολ. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την εμφάνιση, ειδικότερα αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Είναι ανεπίτρεπτη, δεν μπορείς να μπαίνεις να παίξεις έτσι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης, μία ομάδα ποιοτική ειδικά από τη μέση και μπροστά και με πάρα πολλή ταχύτητα και φάνηκε αυτό στο πρώτο ημίχρονο με τις πολλές καταστάσεις που μας δημιούργησαν.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τον Μιχάλη Αγριμάκη που μπήκε σαν αντικαταστάτης του Γιώργου Λαζαρίδη και όντας με την ομάδα μόλις δύο εβδομάδες στο αγωνιστικό πρόγραμμα, γιατί προερχόταν από τραυματισμό, νομίζω ότι στάθηκε πάρα πολύ καλά. Όντως θα μπορούσε η ομάδα του Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσει και παραπάνω από ένα γκολ, αλλά μας κράτησε σε κάποιες φάσεις εκεί πέρα ο Μιχάλης. Συνεχίζουμε…

Μπορεί να φτάσαμε στους 14 βαθμούς, αλλά δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε καθόλου, εμείς παραμένουμε στους στόχους μας που δεν πρέπει να είναι τίποτα άλλο από το να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, είναι νωρίς ακόμα, να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, συνέχεια να δουλεύουμε, συνέχεια να βελτιωνόμαστε για να μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο:
«Το ίδιο πρόβλημα εμφανίσαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο Αίγιο. Είπαμε ότι εμείς δεν είμαστε η ομάδα η οποία μπορεί σε κάθε παιχνίδι να μπαίνει μέσα, να έχει την κατοχή της μπάλας, να παίζει απέναντι σε αντιπάλους της ποιότητας του Εργοτέλη. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε η ομάδα που ό,τι πρέπει να παίρνει μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να μπαίνει και να το παλεύει για να το παίρνει με κόπο. Στη συνέχεια θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι, γιατί σήμερα ήμασταν τυχεροί».

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep