«Δεν τρέχει τίποτα...»

Στον Κισσαμικό δεν απογοητεύονται για την ήττα από τον Παναιγιάλειο.

Την πρώτη του ήττα στη Football League γνώρισε στο Αίγιο ο Κισσαμικός. Δεν τους πείραξε τους Κρητικούς ότι έχασαν (1-0), αλλά η στάση των Αιγιωτών να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μπλούνα. Τονίζουν πως αν μια ομάδα αδικήθηκε, αυτή είναι η δική τους. Ότι ο ρέφερι από τη Φθιώτιδα πιέστηκε από τον κόσμο του Παναιγιάλειου, για αυτό και οι περισσότερες αποφάσεις του ήταν υπέρ των γηπεδούχων.

Δεν στέκονται στο ματς αυτό οι Κρητικοί, επισημαίνουν πως δεν τρέχει τίποτα που έχασαν και στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Εργοτέλη, που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (23/11). Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα υπολογίζει και πάλι στον Γιαννίτση, ενώ σταθερά εκτός είναι οι Ποσίνκοβιτς και Τσουβαλτσίδης.

H αποστολή επέστρεψε στα Χανιά μετά το ταξίδι της στο Αίγιο. Το απόγευμα της Τρίτης (17/11) το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό διπλό με την ομάδα Νέων, στο οποίο συμμετείχαν όσοι δεν έπαιξαν ή χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή στον αγώνα του Αιγίου. Οι βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ την Τετάρτη (18/11) υπάρχει ρεπό. Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep