«Να τους κοιτάμε στα μάτια όλους»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Κισσαμικού με τον Πανσερραϊκό (0-0) ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Ευχόμενος καλό ξεκίνημα στον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του Πανσερραϊκού ο Σπύρος Μπαξεβάνος επεσήμανε ότι στόχος του Κισσαμικού είναι να κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Ο τεχνικός των Κρητικών μετά το ματς του Κυπέλλου στις Σέρρες (0-0) τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στο πρωτάθλημα.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Κατσαβάκη καλό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα γιατί αυτό είναι που μας ενδιαφέρει όλους. Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου δεν το είδαμε καθόλου σαν διαδικαστικού χαρακτήρα, ήρθαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που ξέραμε ότι είχε τα προβλήματά της εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων που είχε στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα παιχνίδι όπου πολύ εύκολα μπορούσε να πετύχει ο αντίπαλος ένα τέρμα και πολύ εύκολα σε κάποιες από τις αντεπιθέσεις να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρείται δίκαιο, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα να κοιτάμε στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο και να μπορέσουμε να σταθούμε καλά σε αυτό το πρωτάθλημα και να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες του Κισσαμικού ο Νικηφόρος Τσοντάκης σημείωσε: «Σήμερα παίξαμε με μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε ήταν ένας αγώνας Κυπέλλου, θα κοιτάξουμε τη συνέχεια το Πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή που παίζουμε στην Λαμία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep