Φεύγει και… περιμένει δυο

Η αποστολή του Κισσαμικού αναχωρεί για τα εκτός έδρας ματς με Πανσερραϊκό και Λαμία, με τον Μπαξεβάνο να… αγωνιά για τους Λώττα και Τσερκέζο

Ούτε… ώρα δεν υπάρχει στον Κισσαμικό για ξεκούραση καθώς μια ημέρα μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Αχαρναϊκό οι Κρητικοί προπονήθηκαν κανονικά και αναχωρούν για Σέρρες αρχικά και Λαμία στη συνέχεια. Οι «νεοφώτιστοι» αντιμετωπίζουν την Τρίτη (27/10) εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου και την Κυριακή (1/11) στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική της Football League.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής (25/10) περιελάμβανε προπόνηση στην οποία δεν πήραν μέρος όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Αχαρναϊκό. Μετά το τέλος της ο Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε την αποστολή που θα μείνει για μια εβδομάδα μακριά από την… βάση της και στην οποία συμμετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Γιαγκιόζης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Παντελάκης, Κομπογεννητάκης, Γιουρουκάκης, Βουρβαχάκης, Σμίλτος, Τσοντάκης, Σακελλαρίου, Σουμπασάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας, Ευθυμιάδης, Τσικουδάκης, Βαττής, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή αναχωρεί το βράδυ της Κυριακής (25/10) από το λιμάνι της Σούδας, ενώ ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασης των Λώττα και Τσερκέζου τις προσεχείς ημέρες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσθήκες των προαναφερόμενων.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep