«Κρύβει παγίδες η Football League»

Ο Γιάννης Ταραλίδης μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα.

Στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (24/9) του Κισσαμικού μίλησε ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και στην πρεμιέρα με τα Τρίκαλα. Χαρακτήρισε πρωτάθλημα με παγίδες αυτό της Football League, ενώ επεσήμανε πως υπάρχει εμπειρία στην ομάδα του. Αναλυτικά: «Ξεκινάει ένας γολγοθάς για όλες τις ομάδες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι παρόλο που η ομάδα είναι καινούργια διαθέτει πολύ καλό υλικό, έμπειρους παίκτες και οι περισσότεροι έχουν παραστάσεις από Β’ Εθνική, παρότι είναι νεαρά παιδιά.

Αυτή η κατηγορία κρύβει πολλές παγίδες και εξωγηπεδικά και αγωνιστικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και σε τίποτα άλλο, για να πάμε να καταφέρουμε τους στόχους που θα θέσουμε μέσα στη χρονιά. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι χαράς και αγάπης, το κάνεις επειδή το αγαπάς. Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας κρίνονται στη δύναμη, πουθενά αλλού».

Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, όλοι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, πλην του Αγριμάκη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε λίγες ημέρες.

Last modified onΠέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep