Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Κισσαμικού

Από 150 ως 400 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές για τις κάρτες της νέας σεζόν, όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ

Τη στήριξη των φιλάθλων του ως «νεοφώτιστος» στη Football League περιμένει τη νέα σεζόν ο Κισσαμικός. Οι ιθύνοντες της ομάδας λοιπόν θέλουν να δουν κι έμπρακτα την βοήθεια του κόσμου, σε ό,τι αφορά το οικονομικό, προσδοκώντας υψηλές πωλήσεις στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας που κυκλοφόρησαν την Δευτέρα (14/9).

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτερα 14/09 ξεκινάν οι εγγραφές εισιτηρίων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 των αγώνων που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο του Μάλεμε και αφορούν τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος της Football League και μόνο. Η Π.Α.Ε. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να κάνουν εγγραφές στο γραφείο του Συλλόγου που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου και ώρες 9:00 με 14:00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στα τηλέφωνα: 2822400063 (κα Στεφανάκη Αργυρώ) και 697 798 7836 (κος Ξηρουχάκης Ξενοφών)
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ακόλουθες:
150€ (νότια κερκίδα)
250€ (δυτική κερκίδα)
400€ VIP (κεντρικά δυτικής κερκίδας)
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
*Η ΠΑΕ Κισσαμικός αντιλαμβανόμενη τις αντιξοότητες των ημέρων ενημερώνει το φίλαθλο κοινό οτι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας έως και το Σάββατο θα λάβουν έκπτωση 10%».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep