Παρών και σε φεστιβάλ ο Κισσαμικός (photos)

Οι «νεοφώτιστοι» έχουν δικό τους περίπτερο για δεύτερη χρονιά στην γιορτή της περιοχής που διαρκεί από τις 10 ως τις 18 Αυγούστου

Εκπροσώπηση για δεύτερη χρονιά έχει η ομάδα του Κισσαμικού στο φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας που διοργανώνεται στην περιοχή από τις 10 ως τις 18 Αυγούστου. Από το περίπτερο της ομάδας έχει περάσει πλήθος κόσμου αλλά και ποδοσφαιριστές της, προσελκύοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.

«Για δεύτερη χρονιά η ομαδα μας συμμετέχει στο "Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας, ημέρες δημιουργίας & γευσιγνωσίας" (πρώην Κισσαμίτικος Αύγουστος), που ξεκίνησε στις 10 και ολοκληρώνεται στις 18 Αυγούστου. Οι επισκέπτες που περνάνε καθημερινά από το περίπτερο του Κισσαμικού έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα με το "δελφίνι" της ομάδας μας, αλλά και με το σλόγκαν "Σύλλογος Περήφανος Κρητικός". Φέτος τις εντυπώσεις έχουν... κερδίσει τα σανδάλια με τα χρώματα και το σήμα του Κισσαμικού! Το Σάββατο (15/08) το περίπτερο του Κισσαμικού επισκέφτηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιάννης Ταραλίδης, Ηλίας Βαττής και Νικηφόρος Τσοντάκης» αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Last modified onΔευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 14:30

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep