Πεντάρα ο Κισσαμικός

Η ομάδα του Καστελλίου επικράτησε με 5-0 του Άρη Σούδας.

Φιλικό με τον Άρη Σούδας έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ο Κισσαμικός, ο οποίος επικράτησε με 5-0. Με τη σέντρα στο ματς (1') ο Μάντζης άνοιξε το σκορ, για να σημειώσει το 2-0 στο 20' ο Τσικουδάκης. Στο 50' ο Κομπογεννητάκης πέτυχε το 3-0, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον Μποτωνάκη στο 65' και στο 80'. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το πρωί πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Δ.Σ. Κισσάμου.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης (46' Γιαγκιόζης), Τσουβαλτσίδης (46' Κομπογεννητάκης), Σμίλτος, Γιαννίτσης (46' Βουρβαχάκης), Τσερκέζος (55' Γιουρουκάκης), Πότσι (46' Τσιμόντζι), Σελινιωτάκης (65' Μπέκας), Λώττας (46' Μποτωνάκης), Μάνιας (46' Λούνα), Μάντζης (46' Σουμπασάκης), Τσικουδάκης (60' Λουβιτάκης).

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Κουράκης, Βαρδάκης, Χατζηγιάννης, Κ. Γαλανάκης, Βεργεράκης, Τερεράκης, Στρατουδάκης, Μπαμπουνάκης, Μάστορας, Παπαθανασίου. Έπαιξαν και οι Βακάκης, Σκαλέρης, Καλλέργης, Ρηγάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep