Φέρνει Κοστέα ο Κισσαμικός

Μια σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Κισσαμικός.


Έναν ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ρουμανίας και Σούπερ Καπ Ρουμανίας φέρνει στην Ελλάδα ο Κισσαμικός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το flnews.gr.

Η αναφορά στον Μιχάι Αλεξάντρου Κοστέα, ο οποίος είναι γεννημένος στις 29 Μαΐου το 1988. Έχει ύψος 1.85 εκ. και από το 2011 ανήκει στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο 27χρονος επιθετικός είχε έρθει σε ρήξη με τον ιδιοκτήτη της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι και τον τελευταίο χρόνο δεν αγωνίστηκε καθόλου. Για αυτό θέλει να κάνει μια νέα αρχή και επέλεξε τον Κισσαμικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Καστέλλι θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά στον Τάσο Τσουμάγκα που είχε ανακοινωθεί από την ομάδα της Κρήτης, σύμφωνα με τους Πορτογάλους συμφώνησε να παίξει στην Βιανένσε, που συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της χώρας της Ιβηρικής. Δεν είναι 100% ολοκληρωμένη η συμφωνία, αλλά είναι πιθανό να συνεχίσει εκεί.

* Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Κισσαμικού απέναντι στον πρωταθλητή της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΧ αγ. περιόδου 2014-2015, Άρη Σούδας.

Media

Last modified onΠέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep