«Ψηφίστε το καλύτερο γκολ» (video)

Οι φίλοι του Κισσαμικού έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν το καλύτερο γκολ της ομάδας την σεζόν που ολοκληρώθηκε

Την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας του ολοκλήρωσε ο Κισσαμικός που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Football League. Οι πανηγυρισμοί στις τάξεις της ομάδας έχουν κοπάσει καθώς πλέον το πλάνο για την επόμενη σεζόν έχει ήδη μπει σε εφαρμογή, αλλά οι φίλοι της ομάδας του Καστελίου δεν μπορούν να ξεχάσουν την μεγάλη επιτυχία. Έτσι, οι ιθύνοντες του συλλόγου τους δίνουν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας προς τον τίτλο, ψηφίζοντας το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Επιλέξαμε 22 από τα γκολ του Κισσαμικού στην πορεία μέχρι τον ιστορικό τίτλο. Ψηφίστε το καλύτερο γκολ στέλνοντας εισερχόμενο μήνυμα (καθένας έχει τη δυνατότητα για μία ψήφο) στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας (https://www.facebook.com/kissamikosfc) ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα γκολ στο βίντεο είναι αριθμημένα με βάση τη σειρά των αγώνων, οπότε για να ψηφίσετε στείλτε π.χ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ Νο 1. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι το επόμενο Σάββατο 4 Ιουλίου».

Media

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep