«Θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα»

Τα Χανιά συνεχάρησαν διαιτητές και αστυνομία και ευχαρίστησαν τους οπαδούς για τη συσπείρωση.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν τα Χανιά τη Δευτέρα (05/02) μετά το 0-0 με την Athens Kallithea. Η ΠΑΕ χαρακτήρισε εξαιρετική τη διαιτησία, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο ότι θα κερδηθεί και το μεγάλο στοίχημα της ανόδου. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ συγχαίρει δημόσια τον διαιτητή κ. Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του, κ.κ Δημητριάδη και Πάτρα, καθώς και τον 4ο, κ. Σταυρουλάκη, για την εξαιρετική διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA.

Συγχαίρουμε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, καθώς και τους παρατηρητές της Super League 2, κ.κ. Παρασκευά, Τοπαλίδη και Βλαχάκη, για την άρτια αστυνόμευση και διοργάνωση του αγώνα.

Όσον αφορά τον κόσμο μας, που και πάλι γέμισε τον γήπεδο των Περιβολίων, ένα απλό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα είναι λίγο. Το πρώτο μεγάλο “στοίχημα”, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή των φιλάθλων των Χανίων στο γήπεδο και τη συσπείρωση τους γύρω από τη μεγάλη ομάδα της πόλης, έχει ήδη κερδηθεί. ΜΑΖΙ θα κερδίσουμε και το άλλο μεγάλο “στοίχημα”: Την άνοδο στην Super League 1!».

Last modified onΔευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2024 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep