Ευγνώμων η ΠΑΕ Χανιά

Δωρεάν είσοδος για το επόμενο ματς σε όσους βρέθηκαν στο «Ελ Πάσο». Ευχαριστήριο σε Athens Kallithea, διαιτησία και διοργανώτρια.

Η ΠΑΕ Χανιά ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη στήριξη των οπαδών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Athens Kallithea ανακοίνωσε ότι θα τους παραχωρήσει δωρεάν είσοδο στο προσεχές παιχνίδι, είτε στην Αθήνα, είτε στα Χανιά. Εξέφρασε τη λύπη της για τα θλιβερά γεγονότα μετά το φινάλε και ευχαρίστησε τη γηπεδούχο και τη διοργανώτρια. Συνεχάρη, τέλος, τη διαιτησία και ανέφερε:

«Όλος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (διοίκηση, στελέχη, προπονητικό-τεχνικό-ιατρικό τιμ, ποδοσφαιριστές) νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, τους δεκάδες φιλάθλους της ομάδας μας, ειδικά όσους ταξίδεψαν από τα Χανιά, για την παρουσία και τη θερμή συμπαράσταση τους στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea.

Λυπούμαστε για τα θλιβερά εις βάρος τους γεγονότα, που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του αγώνα, από ορισμένους ανεγκέφαλους οπαδούς. Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συνεχή στήριξή τους προς την ομάδα, ακόμα και με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητάς τους, όπως συνέβη χθες, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα παραχωρήσει δωρεάν είσοδο για τον επόμενο αγώνα στα Χανιά ή στην Αθήνα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που έδωσαν χθες το «παρών» στο Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης». ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας, καθώς επίσης και για τις διευκολύνσεις προς τους φιλάθλους μας, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά τη χθεσινή αναμέτρηση στο Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης». Ευχόμαστε στη φίλη αθηναϊκή ΠΑΕ, η οποία αποτελεί κόσμημα για το πρωτάθλημα της Super League 2, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Εκφράζουμε, επίσης, τις ευχαριστίες μας προς τους υπευθύνους για τη διεξαγωγή του αγώνα και ειδικά προς τους παρατηρητές της Super League 2 για την άρτια διοργάνωσή του. Συγχαίρουμε, τέλος, τον διαιτητή κ. Βεργέτη και τους βοηθούς του κ.κ. Στάικο και Στεφανή καθώς και τον 4ο κ. Κουκούλα. Τέτοιες διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, χρειάζεται το πρωτάθλημα της SL2, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία».

Last modified onΤρίτη, 07 Νοέμβριος 2023 12:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep