«Αβάσιμες οι ανησυχίες μας»

Τα Χανιά συνεχάρησαν τη διαιτησία και ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Καλαμάτα και την Αστυνομική Διεύθυνση.

Μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στην Καλαμάτα η ΠΑΕ Χανιά συνεχάρη τη διαιτησίακαι σημείωσε ότι οι ανησυχίες που είχε εκφράσει ήταν αβάσιμες. Ευχαρίστησε παράλληλα την ΠΑΕ Καλαμάτα για τη φιλοξενία και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας. Μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, με τα οποία ουδεμία σχέση έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν ούτε στο ελάχιστο τη φιλική σχέση μεταξύ των δύο ιστορικών συλλόγων (παρά τις αντίθετες προσπάθειες κάποιων). Ευχόμαστε στο καμάρι της Μεσσηνίας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η θέση της Καλαμάτας είναι στην Super League 1 και είμαστε σίγουροι ότι εκεί θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα.

Εκφράζουμε, επίσης, τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, τους παρατηρητές της Super League 2, καθώς και τους εκπροσώπους της ΔΕΑΒ για την άρτια διοργάνωση του αγώνα.

Θέλουμε, τέλος, να συγχαρούμε τον διαιτητή κ. Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του, κ.κ. Πάτρα και Βεργέτη, για την εξαιρετική διαιτησία. Οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει τις προηγούμενες μέρες ήταν, όπως αποδείχτηκε, αβάσιμες. Διαιτησίες όπως η σημερινή ενισχύουν το αίσθημα της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης και, εφόσον καθιερωθούν, θα βοηθήσουν το πρωτάθλημα της Super League 2 να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία».

Last modified onΚυριακή, 22 Οκτώβριος 2023 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep