Επαγγελματίας ο Βόρφι

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τα Χανιά ο 19χρονος Μάνος Βόρφι.

Ένα παιδί από τις ακαδημίες προώθησε την πρώτη ομάδα η ΠΑΕ Χανιά, καθώς ο Μάνος Βόρφι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Ο 19χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα ταλέντα των «κυανόλευκων» και γι’ αυτό επιβραβεύτηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μάνος Βόρφι, δήλωσε στο chaniafc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο που πίστεψε σε εμένα και υπόσχομαι να δώσω το 100% του εαυτού μου για να βελτιωθώ και να εξελιχθώ για να μπορέσω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ πιστή στις δεσμεύσεις και στη φιλοσοφία της, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Βόρφι, με ισχύ έως τις 30/06/2026.

Ο γεννημένος στις 27 Ιουνίου 2004 μέσος, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χανιώτικου ποδοσφαίρου, εντάχθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής. Το καλοκαίρι συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία, όπου έπεισε την τεχνική ηγεσία για τις ικανότητές του και κρίθηκε έτοιμος για το άλμα προς τον επαγγελματισμό.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep