Τριετές ο Δερτμιζάκης

Τα Χανιά ανακοίνωσαν τον 19χρονο επιθετικό από τον Βύρωνα Καβάλας.

Την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Αντώνη Δερμιτζάκη από τον Βύρωνα Καβάλας ανακοίνωσαν την Πέμπτη (03/08) τα Χανιά. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο επιθετικό Αντώνη Δερμιτζάκη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Με καταγωγή από τα Χανιά και γεννημένος στη Καβάλα στις 23 Ιανουαρίου 2004, ο ύψους 1.87 επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στις ομάδες υποδομών του Νέστου Χρυσούπολης. Ακολούθησε η Κ19 του ΑΟ Καβάλας, ενώ το 2021 επέστρεψε στον Νέστο με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με την ομάδα της Χρυσούπολης αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Τη χρονιά που πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Βύρωνα Καβάλας με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις, έπειτα από την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου της καριέρας του, το νέο απόκτημα της ομάδας μας ανέφερε στο www.chaniafc.gr: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που από σήμερα αποτελώ και εγώ μέλος της ομάδας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο είναι με τα Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι υγεία και καλή χρονιά στους συμπαίκτες μου με πολλές επιτυχίες».

Last modified onΠέμπτη, 03 Αύγουστος 2023 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep