Νέο συμβόλαιο ο Λεμονής

Ανανέωσε με τα Χανιά ο 27χρονος μέσος, Καλούδης Λεμονής.

Ανανεώσεων συνέχεια στα Χανιά. Μετά τον Χρήστο Μπάτζιο και ο Καλούδης Λεμονής συμφώνησε να υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον 27χρονο μέσο:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Καλούδη Λεμονή έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 27χρονος μέσος έγινε «κάτοικος» Χανίων το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 24 συνολικά παιχνίδια έχοντας καθοριστική συμβολή στην πορεία των Χανίων. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τα Χανιά, ο Μακεδόνας μέσος ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι άλλη μια χρονιά στην ομάδα. Η απόφασή μου ήταν εύκολη, καθώς στα Χανιά υπάρχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον τόσο αγωνιστικό, όσο και εξωαγωνιστικό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με πολλή δουλειά αλλά και πίστη, είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε τα μέγιστα ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα τεθούν την νέα αγωνιστική σεζόν και θα κάνει τους φιλάθλους μας περήφανους!».

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούνιος 2023 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep