Τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη

Η διοργανώτρια θα ενημερώσει τα μέλη της για τις συναντήσεις με ΕΡΤ και Αυγενάκη.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Super League 2, Football League από την ΕΡΤ. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία για ένα συμβόλαιο της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ, όμως έπειτα από την επαφή της Δευτέρας (28/09) που είχε το προεδρείο με το κρατικό κανάλι, νούμερα δεν διέρρευσαν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Εννοείται ότι ποσά της τάξης των 300 χιλιάδων σε κάθε ΠΑΕ της SL2 που διέρρευσαν προ ημερών, δείχνουν να είναι εκτός πραγματικότητας. Μπορεί ολόκληρη η Super League 1 να βρήκε «στέγη» στη NOVA, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Δημόσια Τηλεόραση θα προσφέρει περισσότερα χρήματα για ένα απαξιωμένο - όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του - προϊόν. Βέβαια, οι πιέσεις βουλευτών είναι μεγάλες και μένει να φανεί αν οι ομάδες πάρουν αυτά που τους υποσχέθηκε ο Λεουτσάκος ή... βολευτούν με πολύ λιγότερα. 

Την Τετάρτη (30/09), πάντως, η Super League 2 προγραμμάτισε τηλεδιάσκεψη, ώστε να ενημερώσει τα μέλη της για όσα ειπώθηκαν στο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα. Ενημέρωση θα γίνει και για το αποτέλεσμα του working group της Τρίτης (29/09) μεταξύ της λίγκας, της ΕΠΟ και του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων και τη βιώσιμη και εύρυθμη λειτουργία αυτών.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

1) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
2) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
3) Διάφορα θέματα».

Last modified onΔευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep