«Ποιο το έννομο συμφέρον;»

Η αντιπαράθεση Νίκης Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας στα ερτζιανά με αφορμή την προσφυγή της πρώτης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Την αντίδραση των ΟΦΙ, Διαγόρα προκάλεσε το εξώδικο της Νίκης Βόλου με το οποίο υποστηρίζει ότι η άνοδος των δύο δεν έγινε με τις νόμιμες διαδικασίες. Μάλιστα, η ομάδα της Μαγνησίας κατέθεσε και προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ ο ιδιοκτήτης της, Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

«Ήμασταν από τις λίγες ομάδες που υπερασπιζόμασταν τη συνέχιση του πρωταθλήματος», είπε μεταξύ άλλων ο παράγοντας των Κυανόλευκων και συνέχισε: «Δεν υπάρχει παρατυπία. Πολύ καλά έκαναν οι δύο ομάδες και ανέβηκαν, αλλά θέλουμε να εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες. Εναντίον της λίγκας στρεφόμαστε. Απορούμε γιατί ο Διαγόρας και ο ΟΦΙ εξέδωσαν μία επιπόλαια ανακοίνωση.

Το άρθρο 4 παρ.5 του ΚΑΠ είναι ξεκάθαρο τι προβλέπει. Πρέπει να έχουν περάσει τη διαδικασία αδειοδότησης για να παίξουν στη Super League 2. Το τμήμα αδειοδότησης μας ενημέρωσε ότι δεν έχει εξετάσει κανέναν φάκελο. Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Ο Παπακωνσταντίνου, βέβαια, παρέλειψε να πει ότι ο 5ος της Football League δεν μπορεί να καλύψει κανένα κενό και ότι οι ΠΑΕ της Super League 2 που δεν έχουν άδεια, μετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά με περιορισμούς ενίσχυσης...

«Γιατί σηκώνει τόση σκόνη;»

Στην ΕΡΑ Σπορ μίλησε και ο παράγοντας του ΟΦ Ιεράπετρας, Θανάσης Χηνόπουλος, ο οποίος αναρωτήθηκε ποιο το έννομο συμφέρον της Νίκης Βόλου. Όπως είπε: «Είναι αντιφατικά όσα δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Υπάρχει εξουσιοδότηση από την ΕΠΟ και ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για την κάλυψη των κενών των Πανιωνίου, Πλατανιά.

Ο ΚΑΠ είναι σαφής. Μέχρι και ο 4ος μπορεί να καλύψει κενό. Εμείς πριν δύο χρόνια ήμασταν άτυχοι. Δεν υπήρξαν μεθοδεύσεις ή παρατυπίες. Και να πω ότι ο ΟΦΙ δεν κατεβαίνει, η Νίκη Βόλου δεν έχει όφελος, θα μείνει στη Football League. Γιατί σηκώνει τόση σκόνη; Πιθανόν να κάνει λάθος νομικές εκτιμήσεις. Ποια αδειοδότηση; Προχθές ειδοποιηθήκαμε. Ίσως έχει προβλήματα με την αθλητική ηγεσία. Ποιο το έννομο συμφέρον της;».

Ραντεβού Λεουτσάκου στην ΕΠΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News τη Δευτέρα (28/09, 13.00) και πριν το ραντεβού με την ΕΡΤ ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος θα έχει ραντεβού με τη Διεύθυνση Αδειοδότησης. Ένα ραντεβού που επεδίωκε εδώ και καιρό. Θέμα συζήτησης θα είναι τεχνικά ζητήματα που αφορούν στη διαδικασία, ενώ δεδομένα θα ζητηθεί επιπλέον χρόνος για να καταθέσουν τους φακέλους τους οι Διαγόρας, ΟΦΙ.

Last modified onΔευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 00:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep