«Δεν είχε γίνει αίτημα από τη λίγκα»

Ο Γιώργος Μπαντής εξήγησε γιατί ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν μίλησε για Super League 2 και Football League.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του OPEN και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τον λόγο που ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για επιστροφή στις προπονήσεις μόνο της Super League 1 και όχι της Super League 2 και της Football League που είναι και αυτές επαγγελματικές κατηγορίες.

Και απάντησε: "Πρόσφατα έγινε τηλεδιάσκψη με την επιστημονική υγειονομική επιτροπή που συστάθηκε από το υφυπουργείο αθλητισμού. Ήμασταν παρόντες κι εμείς, ως ΠΣΑΠ, οι Ομοσπονδίες, οι Λίγκες. Εκεί τέθηκαν κάποιες προτάσεις και ο ΠΣΑΠ έκανε μια πρόταση, που υλοποιήθηκε εν μέρει. Ο υφυπουργός έκανε δεκτό το αίτημα για ατομικές προπονήσεις.

Η μετατροπή δηλαδή του ομαδικού μας αθλήματος σε ατομικό για ένα εύλογο διάστημα. Αυτό θα μας βοηθήσει στη φυσική κατάσταση. Θεωρώ ότι ο Υφυπουργός μίλησε μόνο για τη Super League 1 και όχι για τη Super League 2 γιατί δεν είχε γίνει αίτημα από τη σχετική λίγκα. Αυτό είναι κάτι υποθετικό, όπως το εκλαμβάνω εγώ. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα το υποβάλλει και η Super League 2. Μπορεί μία ομάδα να χρειαστεί να παίξει μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League 1 αν όλα κυλήσουν όλα ομαλά".

Ακολούθως επεσήμανε ότι "στη Football League τα πράγματα είναι καλύτερα από τη Super League 2".

Last modified onΚυριακή, 03 Μάιος 2020 23:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep