Απόφαση για το μέλλον τη Δευτέρα

Οι ομάδες της Super League 2 και της Football League θα συζητήσουν τη Δευτέρα (4/5) για το μέλλον.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υποστήριξε την Πέμπτη (30/4) ότι οι ομάδες της Super League 1 μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις από 5 Μαΐου, αλλά ούτε λόγος για αυτές της Super League 2 και της Football League. Έτσι, την Παρασκευή (1/5) έγινε συζήτηση ανάμεσα στην επταμελής επιτροπή της Ένωσης που συστάθηκε προ ημερών, για να δουν πώς θα κινηθούν. Αποφασίστηκε τη Δευτέρα (4/5) στις 14.00 να υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, ώστε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των κατηγοριών.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Στην κυριολεξία δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε αύριο! Εάν τελικά οι ομάδες αποφασίσουν την επανέναρξη των προπονήσεων τότε θα καταθέσουμε αίτημα στον κ. Αυγενάκη για την σχετική άδεια. Μεταξύ και άλλων θεμάτων θα είναι προς συζήτηση η αδειοδότηση των ομάδων και διάφορα οικονομικής φύσεως ζητήματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξαναδούμε γεμάτα τα γήπεδα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στις συνθήκες τις οποίες ζούμε. Οι ομάδες μπορεί να θέλουν και να είναι έτοιμες να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά ποιος θα το εξασφαλίσει όλο αυτό; Είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι αποφασίσουν οι ομάδες».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ανέφερε ότι κάποιες ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις στα κρυφά, ισχυρίστηκε πως δεν έχει στα χέρια του κάποια καταγγελία.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Μάιος 2020 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep