Συμβούλιο την Πέμπτη

Την Πέμπτη (17/10) θα συνεδριάσει η Super League 2 για τηλεοπτικά και παραγωγή αγώνων. Επανεκκίνηση από 26 Οκτωβρίου.

Το διήμερο 26-27 Οκτωβρίου αναμένεται να επανεκκινήσει στην καλύτερη περίπτωση το πρωτάθλημα της Super League 2. Η λίγκα ανακοίνωσε ΔΣ για την Πέμπτη (17/10), ώστε να ενημερώσει τα μέλη της σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της τηλεοπτικής σύμβασης και να καταλήξει στην εταιρεία που θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων. Όπως είναι κατανοητό, δεν υπάρχει περιθώριο, ακόμα και αν υπάρξει συμφωνία, να διεξαχθεί το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η διοργανώτρια βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, ώστε εκείνη να καλύψει τα έξοδα παραγωγής και με τον τρόπο αυτό να κερδίσει η Super League 2 ένα ποσοστό της τάξης του 40%. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με το άρθρο 22 παρ.6 του ΚΑΠ, οι αγωνιστικές που δεν διεξήχθησαν θα οριστούν εμβόλιμες. Εάν, δηλαδή, υπάρξει δράση στις 26 Οκτωβρίου, τότε θα γίνει η 5η αγωνιστική και οι υπόλοιπες (2η, 3η, 4η) θα οριστούν μεσοβδόμαδα.

Όπως προβλέπεται: «Σε περίπτωση αναβολής μίας ή περισσοτέρων αγωνιστικών των πρωταθλημάτων της Super League 1 και Super League 2, αν αυτές λάβουν χώρα στον α’ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις επόμενες (μη αναβληθείσες αγωνιστικές) και η αναβληθείσα αγωνιστική ορίζεται σε εμβόλιμες ημερομηνίες, εκτός εάν πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου, οπότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με αυτή. Αν, αντιθέτως, η αναβολή λάβει χώρα στον β' γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται υποχρεωτικά με την αναβληθείσα αγωνιστική και μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές».

Η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με τηλεοπτικά, πρωταθλήματος 2019-2020.
Ενημέρωση για τις κατατεθειμένες προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, πρωταθλήματος 2019-2020.
Διάφορα Θέματα».

Last modified onΤρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep