«Να ανασταλεί και το Champions League»

Η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Αθήνας, Παναγιώτη Δημητρίου για αναστολή της Super League 1 προκάλεσε την αντίδραση του Μηνά Λυσάνδρου.

Σειρά συναντήσεων με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα θα επιδιωχθεί για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τα τηλεοπτικά της Super League 2. Αυτό αποφασίστηκε, όπως είναι γνωστό, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Πέμπτη (10/10), όμως την ίδια στιγμή έπεσε στο κενό η πρόταση για αναστολή της Super League 1 και της επόμενης φάσης Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος μετέφερε ότι σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλη ο δεύτερος του τόνισε ότι δεν πέφτει κάτω από το 50%. Τότε, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας Πέτρος Δημητρίου πρότεινε την αναστολή της Super League 1 σε ένδειξη συμπαράστασης. «Να ανασταλεί και το Champions League;», ήταν η αντίδραση του προέδρου Μηνά Λυσάνδρου.

Απορρίφθηκε την ίδια στιγμή το αίτημα να μην συμμετάσχουν οι ομάδες της Super League 2 στο Κύπελλο Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός μόλις πριν λίγα 24ωρα απέκτησε τηλεοπτική στέγη, αλλά από τους «16» και έπειτα. Η 5η φάση δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV και η 1η αγωνιστική αυτής έχει προγραμματιστεί την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep