Επίσημη σελίδα - κλεμμένα γκολ

Δυναμικό ξεκίνημα από την Foortball League στον τομέα των Social Media. Δυναμικό ξεκίνημα από την Foortball League στον τομέα των Social Media.

Την σελίδα της στο Facebook λανσάρει η Football League μέσω και των ομάδων της κατηγορίας, αλλά ξεκίνησε με το αριστερό, αφού έβαλε γκολ από... κλεμμένο βίντεο της ΕΡΤ.

Προσπάθεια να οργανωθεί στον τομέα των Social Media κάνει η Football League και να αναβαθμίσει τον τομέα της επικοινωνίας της με τον «έξω κόσμο». Η αξιόλογη κατά τα άλλα προσπάθεια, όμως, δεν έχει σοβαρό υπόβαθρο και ήδη στις πρώτες ημέρες της δοκιμαστικής της λειτουργίας έχει υποπέσει σε πολλά λάθη. 

Παρά την επίσημη συνεργασία που έχει με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, εκ παραδρομής μάλλον, ανέβασαν ανάρτηση με βίντεο με τα γκολ της αγωνιστικής από «πειρατή» του youtube και όχι από την επίσημη σελίδα της κρατικής τηλεόρασης με αποτέλεσμα να «επικροτούν» την παρανομία της διαρροής στα επίσημα δικαιώματα που έχει πληρώσει ο συνεργάτης τους.

Ακόμη έχουν ήδη ξεκινήσει τα παράπονα στα σχόλια για λάθος σήματα και χρήση φωτογραφιών των οποίων δεν διαθέτουν τα δικαιώματα για να τις χρησιμοποιούν. Αυτή η κατάσταση δείχνει για ακόμη μια φορά την προχειρότητα που αντιμετωπίζει η Football League και η κεντρική της διοίκηση κάθε λειτουργικό θέμα που την αφορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το δημοσίευμα του FL News κάποια από τα «πειρατικά» βίντεο «κατέβηκαν», αλλά όχι όλα... Ενδεικτική η φωτογραφία...

picfb

 

Media

Last modified onΔευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep