«Αποχή» λόγω Football League

Άμεση αντίδραση των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης στο μπέρδεμα που προκλήθηκε λόγω της μετάδοσης του αγώνα Ηρακλής - Καραϊσκάκης Άρτας από τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Άμεση αντίδραση των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης στο μπέρδεμα που προκλήθηκε λόγω της μετάδοσης του αγώνα Ηρακλής - Καραϊσκάκης Άρτας από τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης.

Δεν πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ηρακλής - Καραϊσκάκης Άρτας μετά από απίστευτη γκάφα της διοργανώτριας να απαγορεύσει τη ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη της συνέντευξης Τύπου.

Στην αποχώρηση όλων των δημοσιογράφων από την αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου οδήγησε η παράλογη απαίτηση του παρατηρητή της Football League, ο οποίος απαγόρευσε τη ζωντανή κάλυψη των δηλώσεων των δύο προπονητών από τα ραδιόφωνα που ήταν στον χώρο.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν τον λόγο που συμβαίνει αυτό και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, ενημερώθηκαν ότι αυτή η κίνηση γίνεται επειδή υπήρξε μετάδοση της αναμέτρησης στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης χωρίς να υπάρχει η ανάλογη άδεια! Όπως ήταν λογικό, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ απάντησαν πως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την διοργανώτρια, ούτε από την ΕΡΤ αν ανήκουν σε εκείνη τα αποκλειστικά ραδιοφωνικά δικαιώματα και χρειάζεται αίτηση για την μετάδοση.

Φυσικά ερωτηματικά προκαλεί γιατί αυτό συνέβη την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πού αποσκοπεί ο αποκλεισμός της Football League από τα τοπικά ραδιόφωνα όλων των νομών, αφού παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε και σε άλλους νομούς της χώρας, με αποτέλεσμα να σταματήσει η προβολή της δεύτερης κατηγορίας από τα ερτζιανά...

Η αντίδραση των δημοσιογράφων ήταν άμεση και φυσικά εκτός από τους ανθρώπους του ραδιοφώνου έφυγαν από τη συνέντευξη Τύπου και οι δημοσιογράφοι του έντυπου Τύπου με αποτέλεσμα να μην κάνουν δηλώσεις σε όλους μετά το τέλος οι προπονητές των δύο ομάδων. Αργότερα στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή ανέβηκε βίντεο, όπου φαίνεται καθαρά πως οι δύο προπονητές μίλησαν σε μια κάμερα με φόντο άδειες δημοσιογραφικές θέσεις και φυσικά θα φανεί κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό και τη σχέση της ΠΑΕ με τους δημοσιογράφους. 

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep