«Να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για την απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Χωρίς να πάρουν τα χρήματα που ήθελαν, οι ομάδες της Football League αποφάσισαν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να τονίζει πως χρειάζεται οι ίδιοι να αναβαθμίσουν το προϊόν, για να προσελκύσουν χορηγούς. Ο πρόεδρος της Football League μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα οικονομικά προβλήματα της κατηγορίας, αλλά και για την προσπάθεια εύρεσης χορηγών.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του:

Αν τελειώνουν τα προβλήματα: «Ξεκινάμε 28 του μήνα. Το αποφασίσαμε ομόφωνα με τους προέδρους να ξεκινήσουμε και να προχωρήσουμε και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για αυτή την κατηγορία».

Για τα χρήματα και αν τους κάλυψε ο υφυπουργός: «Η Football League κρατήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια με την βοήθεια του υφυπουργού. Είχαμε κάποιες εστιάσεις στα οικονομικά μεγέθη, δεν πήραμε αυτό ακριβώς που θέλαμε, πήραμε ένα ικανοποιητικό ποσό και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε. Ζητήσαμε τη βοήθειά του και μετέπειτα».

Αν υπάρχουν άλλες πηγές εσόδων: «Θα προσπαθήσουμε από μόνοι μας να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας. Σκεφτόμαστε κάποια πράγματα και στις επόμενες μέρες θα τα δημοσιοποιήσουμε. Πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά και στο θέμα των εγκαταστάσεων».

Για τα έσοδα από την τηλεόραση και τις χορηγίες: «Η τηλεόραση παίζει το μεγαλύτερο ρόλο για να βρεις χορηγίες. Η επαρχία διψάει να δει ποδόσφαιρο και θα μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι».

Αν προκύψει κάποιο απρόοπτο και κάποια ομάδα δεν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής: «Δεν έχουμε τέτοιες ενδείξεις. Θέλουμε να τα αποφύγουμε αυτά. Όταν ξεκινά ένα πρωτάθλημα υπάρχουν και περισσότερα έσοδα για τις ομάδες και έτσι μειώνονται και τα προβλήματα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep