Συνάντηση με τον υπουργό

Συνάντηση με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ζήτησαν οι άνθρωποι της Football League για την Δευτέρα (2/7). Συνάντηση με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ζήτησαν οι άνθρωποι της Football League για την Δευτέρα (2/7).

Οι άνθρωποι της Football League ζήτησαν απευθείας επαφή με τον Γιώργο Βασιλειάδη ώστε να ξεκαθαρίσουν τη δική τους θέση.

Την Δευτέρα (2/7) αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων της Football League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη στο γραφείο του σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News. Μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής (29/6) και την απόφαση των ομάδων της Super League προέκυψαν διάφορα θέματα που απασχολούν άμεσα και έμμεσα την δεύτερη κατηγορία και η διοίκηση με τους προέδρους της Football League κινητοποιήθηκαν ώστε να ακουστεί απευθείας και η δική τους θέση για τις αλλαγές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τα δύο τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ακολούθησε τον δρόμο της εξομάλυνσης των εξόδων του, αλλά και της προσπάθειας για την βελτίωση της εικόνας του μέσα και έξω από τα γήπεδα. Υπήρξαν σημαντικά αποτελέσματα παρά τα πενιχρά έσοδα για τις ομάδες που πάλεψαν να μείνουν ζωντανές αυτό το δύσκολο διάστημα και σίγουρα γνωρίζουν πως για να επιβιώσουν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα χρειάζεται ριζικές αλλαγές στην φιλοσοφία τους.

Με αυτή τη διάθεση και γνώση της κατάστασης που βιώνουν θέλουν να συζητήσουν με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια εξυγίανσης και ο νέος τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαίρου από την βάση του, εκεί που κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο.

Σε αυτή τη συνάντηση εκτός από τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο, αναμένεται να είναι και αρκετοί από τους προέδρους των ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούνιος 2018 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep