Ενστάσεων αναβολή

Η εκδίκαση των ενστάσεων της Καλλιθέας σε βάρος των Καραϊσκάκη Άρτας, Απόλλωνα Πόντου πήρε νέα αναβολή.

Λίγες ημέρες πριν το τέλος του πρωταθλήματος θα συζητηθούν στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League οι ενστάσεις που έχει καταθέσει η Καλλιθέα σε βάρος των Καραϊσκάκη Άρτας, Απόλλωνα Πόντου για ασφαλιστικά θέματα. Η αθηναϊκή ομάδα ζήτησε και πήρε αναβολή την Τετάρτη (09/05) και το FL News που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την Καλλιθέα ενώπιον του αθλητικού δικαστή εκπροσώπησε ο νομικός, Δημήτρης Καρπετόπουλος, ενώ για ο Καραϊσκάκης Άρτας εκπροσωπήθηκε από τον νομικό, Δημήτρη Τσαούσογλου. Σημειωτέον ότι ο Απόλλων Πόντου δεν συναίνεσε σε αναβολή και ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου είχε στείλει υπόμνημα.

Ο Καρπετόπουλος ζήτησε αναβολή, γιατί ο δικηγόρος της Καλλιθέας, Χάρης Γρηγορίου την ίδια ώρα της εκδίκασης έπρεπε να παραβρεθεί στην Επιτροπή Εφέσεων. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρωτοδίκης Μαρίνα Μπόζνου έχει ήδη απορρίψει τις ενστάσεις Καλλιθέας και Δόξας Δράμας σε βάρος Καραϊσκάκη Άρτας και Απόλλωνα Πόντου αντίστοιχα για ματς του πρώτου γύρου και έχει διαβιβάσει τις υποθέσεις στη διοργανώτρια. Η Καλλιθέα, πάντως, έχει προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων.

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάιος 2018 00:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep