Ανώνυμη επιστολή για τη Football League

Ανώνυμη καταγγελία σε Βασιλειάδη, Σιμιτζόγλου, Επιτροπή Δεοντολογίας και Γραμμένο για αγώνα της Football League.

[googlead][/googlead]

Τρισέλιδη επιστολή με τίτλο «Προς γνώση και για τις νόμιμες ενέργειες» εστάλη στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, την Επιτροπή Δεοντολογίας και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport», η ανώνυμη αυτή καταγγελία περιγράφει με λεπτομέρειες τι συνέβη σε αγώνα της Football League, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με γκολ στο τελευταίο 10λεπτο...

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στην τρισέλιδη επιστολή που έχει τίτλο «Προς γνώση και για τις νόμιμες ενέργειες», αναφέρεται ότι στο ημίχρονο του επίμαχου αγώνα ο ιδιοκτήτης της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια των γηπεδούχων λέγοντάς τους ότι πρέπει να χάσουν για να μη... χαθούν! Σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης, ο σύμβουλος και ο προσωπικός συνοδός του, καθώς και μία παρέα 7-8 οργανωμένων οπαδών ήταν πίσω από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και έβριζαν τον προπονητή και τους παίκτες, φωνάζοντας ότι πρέπει να χάσουν. Παρά την ψυχολογική πίεση, ο χρόνος περνούσε και το ματς ήταν κολλημένο στο 0-0.

Ο ιδιοκτήτης και η συνοδεία του έγιναν πιο πιεστικοί στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα και απευθυνόμενοι στους αμυντικούς, τους έλεγαν να κάνουν πέναλτι, είτε ανατρέποντας επιθετικό της φιλοξενούμενης ομάδας, είτε πιάνοντας τη μπάλα με το χέρι.

Κάποια στιγμή, που η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, έγινε συμπλοκή μεταξύ ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας με τους αστυνομικούς που λογοφέρανε και ήταν έτοιμοι για συμπλοκή», αναφέρεται στην καταγγελία, ενώ στον επίλογό της σημειώνεται: «Η αδράνεια των παικτών στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους σχολιάστηκε, τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο κι απ' όλα τα Μέσα ενημέρωσης. Αυτοί που το παρακολούθησαν γελούσαν με την παρωδία που εκτυλίχθηκε».

Αναφέρεται ακόμα ότι τον εκνευρισμό των παραγόντων της φιλοξενούμενης ομάδας δεν ξέφυγαν ούτε οι ποδοσφαιριστές της Κ20 των γηπεδούχων, οι οποίοι τα... άκουσαν και υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν από τη φυσούνα του γηπέδου.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας, είτε θα ασχοληθεί με την καταγγελία, είτε θα τη θέσει στο αρχείο επειδή είναι ανώνυμη (είναι και το πιθανότερο). Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και η υπόθεση του Koriopolis είχε ξεκινήσει από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο αστυνομικό τμήμα Φαλήρου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep