Κινδυνεύει με «καμπάνα»

Σε απολογία κλήθηκαν οι ΠΑΕ Σπάρτη και ΟΦΗ για το μεταξύ τους ματς.

[googlead][/googlead]

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή κλήθηκαν να βρεθούν την Πέμπτη (01/03) η Σπάρτη και ο ΟΦΗ. Οι Λάκωνες και οι Κρητικοί θα απολογηθούν για το επεισόδιο που είχε ο υπεύθυνος ασφαλείας των Κρητικών, Γιάννης Φασομυτάκης με οπαδούς των γηπεδούχων, που είχε ως αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για λίγα λεπτά.

Επίσης, η ομάδα της Σπάρτης θα απολογηθεί και γιατί δεν είχε δηλώσει στο φύλλο αγώνα προπονητή - κάτοχο UEFA Pro. Εκτός αυτού κλήθηκε σε απολογία και η Βέροια, όμως η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει ήδη αποβληθεί...

Δείτε το άρθρο με το οποίο έχουν κληθεί οι Λάκωνες για τη διακοπή του ματς...

spof

Οι κλήσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

1) την Πέμπτη 1/3/2018 και ώρα 9:00 την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για παράβαση των άρθρων 5, 6 και 11§1περ.γ΄του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2) την Πέμπτη 1/3/2018 και ώρα 9:00 τις ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ και ΟΦΗ και τον ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΦΗ) για παράβαση των άρθρων 5, 6 και 11§1περ.γ΄του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10§1περ.β', 11, 12, 13, 14, 15§§4.α',5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 23:55

1 comment

  • realfaros74
    realfaros74 Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 10:34 Comment Link

    Πονεμένη ιστορία η αθλητική δικαιοσύνη στην FL...
    Πέρυσι περιμέναμε όλο το χρόνο την εκδίκαση της ένστασης για τη Λαμία, και δεν εκδικάστηκε ποτέ...
    Φέτος, μόλις στις 7 Φλεβάρη βγήκε απόφαση προστίμων 300-500 ευρώ για κλήσεις του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη σχετικά με την 1η και τη 2η αγωνιστική που διεξήχθησαν τον Οκτώβρη!!!!
    Το αντιλαμβάνεστε;;;
    Χρειάστηκε 4 μήνες ένα ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ πειθαρχικό όργανο για να βγάλει μια απλή απόφαση προστίμου για συνθήματα....
    Ο Άρης για παράδειγμα, ακόμα περιμένει την απόφαση για την κροτίδα στη Δράμα....
    Όπως πάει, αν τυχόν τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών, η τιμωρία θα εκτιθεί ή στο αντίστοιχο εντός έδρας με τη Δόξα (μόλις ένα γύρο μετά!!!!) ή ίσως του χρόνου στο πρώτο παιχνίδι στη Superleague!!!!!!!!!
    FLNEWS.gr υπάρχει καμιά λογικοφανής εξήγηση για την κατάσταση αυτή;;;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep