Επιστροφή και... αφαίρεση

Η Βέροια πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς για Γκονζάλες. Αφαίρεση για την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Τους βαθμούς που είχε χάσει για χρέη στον Αντόνιο Γκονζάλες πήρε πίσω η Βέροια. Αντίθετα, αφαρέθηκαν τρεις από την Καλλιθέα λόγω οφειλών στον Κωνσταντίνο Κρεββατά, ο οποίος πρέπει να εοφληθεί έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Η ενημέρωση της Football League:

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 25-01-2018, δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 121/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή GONZALEZ ANTONIO και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 11/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΚΡΕΒΒΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Τρίτη 06-02-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep