Με... δικαίωμα μεταγραφών

Οι αποφάσεις της Α' ΕΕΟΔ για Καλλιθέα, Απόλλωνα Λάρισας, Παναιγιάλειο και ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Το FL News σας ενημέρωσε πρώτο σχετικά με την ανάκληση απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί σε Καλλιθέα (Μπέλης, Τσίπρας) και Απόλλωνα Λάρισας (Κραβαρίτης). Η Α' ΕΕΟΔ έκανε γνωστές τις σχετικές αποφάσεις, ενώ επιδίκασε 5.000 ευρώ στον Νίκο Νιόπλια (ΟΦΗ) και έκρινε ότι με υπαιτιότητα του Παναιγιαλείου λύθηκε το συμβόλαιο του Αρμάντο Γκούφα.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Υπόθεση Καλλιθέα-Ανδρέας Τρίπρας
Δέχεται, κατά πλειοψηφία, την αίτηση της ΠΑΕ και αίρει, προσωρινώς, την σε βάρος της επιβληθείσα μετά την τελεσιδικία της εκδοθείσης από την Επιτροπή υπ΄ αριθ. 617/2017 αποφάσεως, αθλητική κύρωση που προβλέπεται σε αυτήν και συγκεκριμένα την απαγόρευση απόκτησης, με οποιονδήποτε τρόπο, ποδοσφαιριστών, γηγενών ή αλλοδαπών, για τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2018.

Υπόθεση Απόλλων Λάρισας-Πέτρος Κραβαρίτης
Δέχεται, κατά πλειοψηφία, την αίτηση της ΠΑΕ και αίρει, προσωρινώς, την σε βάρος της επιβληθείσα, μετά την τελεσιδικία της εκδοθείσης από την Επιτροπή και ήδη τελεσίδικης υπ΄ αριθ. 60/2018 αποφάσεώς της, αθλητική κύρωση που προβλέπεται σε αυτήν και συγκεκριμένα, την απαγόρευση απόκτησης, με οποιονδήποτε τρόπο, ποδοσφαιριστών, γηγενών ή αλλοδαπών, για δύο (2) μεταγραφικές περιόδους.

Υπόθεση Αρμάντο Γκούφα-Παναιγιάλειος
Αναγνωρίζει ότι η μεταξύ του ποδοσφαιριστή Αρμάντο Γκούφα του Ιορδάνη και της ΠΑΕ Παναιγιάλειος καταρτισθείσα από 23.01.2017 σύμβαση λύθηκε από 22.01.2018, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ης. Κατά τα λοιπά χωρίζεται η υπόθεση και αναβάλλεται η έκδοση της απόφασης μαζί με τη σύνταξη του σκεπτικού αυτής.

Υπόθεση Καλλιθέα-Διονύσης Μπέλης
Δέχεται, κατά πλειοψηφία, την αίτηση της ΠΑΕ και αίρει τη σε βάρος της επιβληθείσα, μετά την τελεσιδικία της εκδοθείσης από την Επιτροπή και ήδη τελεσίδικης υπ΄ αριθ. 72/2018 αποφάσεώς της, αθλητική κύρωση που προβλέπεται σε αυτήν και συγκεκριμένα, την απαγόρευση απόκτησης, με οποιονδήποτε τρόπο, ποδοσφαιριστών, γηγενών ή αλλοδαπών, για δύο (2) μεταγραφικές περιόδους.

Υπόθεση Νίκος Νιόπλιας-ΟΦΗ
Δέχεται την αίτηση και υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ νομιμοτόκως από την επομένη της δήλης ημέρας καταβολής του εν λόγω ποσού, ήτοι της 15-3-2017».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep