Ευχαριστήριο για το γήπεδο

Η Football League θέλησε να ευχαριστήσει για την βοήθεια τους ανθρώπους του Δήμου Ελευσίνας για την συμβολή τους στην λύση του προβλήματος που προέκυψε με την έδρα της αναμέτρησης Καλλιθέα - Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Ελευσίνας, κ. Γιώργο Τσουκαλά και τον Πρόεδρος Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ελευσίνας, Βασίλη Αγριμάκη, για την πολύτιμη συμβολή τους στην λύση του προβλήματος που είχε προκύψει με την έδρα της αναμέτρησης Καλλιθέα - Δόξα Δράμας.

Η δήλωση του Λεωνίδα Λεουτσάκου: «Ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Δήμου Ελευσίνας που συνεργάστηκαν άψογα με όλα τα τμήματα μας ώστε να διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ελευσίνας η αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Δόξα Δράμας, αφού η αθηναϊκή ομάδα δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην έδρα της λόγω της επισποράς του χλοοτάπητα που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Καλλιθέας στο γήπεδο.
Θα παραβρεθώ την Κυριακή (19/11) στην αναμέτρηση και θα έχω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Δήμου και στο γήπεδο.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ελευσίνας, κ. Γιώργο Τσουκαλά και τον Πρόεδρος Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ελευσίνας, Βασίλη Αγριμάκη».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep