«Ενός λεπτού σιγή για την Μάνδρα»

Ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους από τις φυσικές καταστροφές στην Δυτική Αττική θα κρατηθεί σε όλα τα γήπεδα της Football League το Σαββατοκύριακο. Ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους από τις φυσικές καταστροφές στην Δυτική Αττική θα κρατηθεί σε όλα τα γήπεδα της Football League το Σαββατοκύριακο.

Στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Football League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φυσικής καταστροφής που έπληξε την Δυτική Αττική.

[googlead][/googlead]

Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας ως ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα και τις οικογένειές τους από τις καταστροφές που έγιναν στην Δυτική Αττική ζήτησε από την ΕΠΟ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής που θα γίνει το Σαββατοκύριακο.

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είπε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε μια μεγάλη τραγωδία που αφορά ολόκληρη τη χώρα μας. Η σκέψη μας είναι σε όλους τους ανθρώπους που θρηνούν για τον χαμό των δικών τους, αλλά και σε όλους τους κατοίκους των περιοχών της Δυτικής Αττικής που βλέπουν τα υπάρχοντά τους να χάνονται. Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία και με την ΕΠΟ να κάνουμε κάποιες ενέργειες και θεωρούμε καθήκον μας να υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες για τα θύματα της καταστροφής».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep