Περέιρα και... «ύποπτα» (photo)

Συνάντηση με τους Περέιρα, Τριτσώνη, Τσαχειλίδη είχε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στο ΔΣ ο πρόεδρος της ΚΕΔ.

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα που απασχολούν τη Football League, λιγότερο από μία εβδομάδα πριν το ΔΣ της Πέμπτης (28/09). Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, στο συμβούλιο θα είναι παρών και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι το 75% των αγώνων είναι υπό διερεύνηση από την UEFA. Δεδομένα, λοιπόν, θα υπάρξουν αντιδράσεις, ως είθισται, για το γνωστό θέμα των «ύποπτων» αγώνων.

Ο Περέιρα συναντήθηκε με τους Περέιρα, Τριτσώνη, Τσαχειλίδη και η ΕΠΟ ανέφερε σχετικά:

«Τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα με τους συνεργάτες του στους εκπροσώπους όλων των ΠΑΕ της Football League την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017.

tsax

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά την ωριαία συνάντηση που είχε ο κ. Περέιρα με τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο, παρουσία των κυρίων Τριτσώνη και Τσαχειλίδη, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε θετικό κλίμα, επισημάνθηκε η καλή διάθεση όλων των πλευρών για στενή και διαρκή συνεργασία και έγινε ανταλλαγή απόψεων για οργανωτικά θέματα που αφορούν τη διαιτησία και το πρωτάθλημα της Football League».

«Να λύσουμε πάγια ζητήματα»

Φυσικά, στο συμβούλιο θα τεθεί προς ψηφοφορία η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ ζήτησε σέντρα 7-8 Οκτωβρίου, αλλά δεδομένα υπάρχει και ένα μπλοκ ομάδων που θα ζητήσουν να μην ξεκινήσει το αν δεν λυθούν πάγια ζητήματα όπως αυτό των διεκδικήσεων από τη Super League. Έως και αυτή τη στιγμή έσοδα δεν έχουν εξασφαλιστεί, κάτι που είχε συμβεί και πέρυσι, αλλά μετά από πιέσεις η σεζόν εκκίνησε.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep