Επίσημα Δόξα, Καραϊσκάκης

Από την Τρίτη (19/09) στάλθηκε στη Football League το έγγραφο προβιβασμού των Δόξας Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης.

Το FL News σας είχε ενημερώσει πρώτο την Τρίτη (19/09) σχετικά με την αναμονή της Football League για το... τυπικό σκέλος της ανόδου των Δόξας Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News έγινε κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, με την Ομοσπονδία να γνωστοποιεί ότι αμφότερες ανήκουν πλέον στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη οι δύο ομάδες θα κληθούν στο ΔΣ της Πέμπτης (28/09) και θα δώσουν για πρώτη φορά το «παρών». Σε ένα συμβούλιο όπου θα συζητηθεί η πιθανή ημερομηνία έναρξης, αλλά και το θέμα της ασφάλισης. Μπορεί ο ΟΦΗ και κάποιες άλλες ΠΑΕ να ζητούν σέντρα το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου, όμως υπάρχουν από την άλλη και φωνές που θέλουν παράταση έως ότου βρεθούν έσοδα. Και πλην της τηλεοπτικής στέγης δεν υπάρχει χορηγία έως τώρα.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της ασφάλισης, η διοργανώτρια μετά την ολοκλήρωση των αγώνων Κυπέλλου για τους οποίους ασφαλίστηκαν οι ΠΑΕ, θα παρουσιάσει τις δύο προσφορές που έχει από εταιρείες και τα μέλη του σώματος θα επιλέξουν πού θα καταλήξουν.

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep