Λεουτσάκος για...25ρηδες

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για την πρόταση του ΠΣΑΠ, για απόκτηση παικτών μέχρι 25 ετών από τις «κομμένες» ομάδες

Οι κυρώσεις που θα έχουν οι ομάδες που δεν τους χορηγήθηκε άδεια για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, απασχολεί τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Η αρχική απόφαση ήταν πως οι ομάδες που δεν πήραν άδεια θα είχαν δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτες κάτω των 20 ετών, με το όριο στην συνέχεια να ανεβαίνει στα 23 έτη. Οισχυρός άντρας της Football League, όπως άλλωστε είχατε ενημερωθεί, αναφέρθηκε στην πρόταση από πλευράς ΠΣΑΠ, το όριο να ανέβει στα 25 χρόνια, προκειμένου να μην μείνουν άνεργοι δεκάδες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στην Arena Press: 

«Αρχικά το μέτρο ήταν για ηλικίες κάτω των 20 στις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Με δική μας παρέμβαση έγινε κάτω των 23. Τώρα υπάρχει νέα παρέμβαση και πρόταση του ΠΣΑΠ. Το συνδικαλιστικό όργανο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, για να μειωθεί η ανεργία και να μην υπάρξουν λιγότερες ευκαιρίες εργασιακά, προτείνει το όριο να «ανέβει» στα 25 χρόνια. Δηλαδή Κ25, κατά δυο χρόνια περιθώριο για μεγαλύτερους. Φυσικά, η πρόταση μας βρίσκει σύμφωνους και θετικούς, αλλά είναι θέμα της ΕΠΟ να «περάσει». Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εμείς ξανά θα συνεδριάσουμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 06 Αύγουστος 2017 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep