Γκολ για όλα τα… γούστα

Αποτελέσματα, βαθμολογία και σκόρερ μετά την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Football League Αποτελέσματα, βαθμολογία και σκόρερ μετά την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Football League

Με 32 τέρματα σφραγίστηκε η 32η αγωνιστική της Stoiximan Football League και έκλεισε σχεδόν όλες τις εκκρεμότητες του φετινού πρωταθλήματος.

Φωτιά πήραν τα δίχτυα στα περισσότερα παιχνίδια της 32η αγωνιστικής της Stoiximan Football League και με αυτό τον τρόπο μπήκε ουσιαστικά τέλος στο ενδιαφέρον εντός αγωνιστικών χώρων για την κορυφή και την ουρά.

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με αποτέλεσμα να σπάσει το αήττητο που είχε η “ελαφρά ταξιαρχία” και στη συνέχεια πλέον να είναι τυπική με το τελευταίο ματς κόντρα στα Χανιά να αποτελεί φιέστα ανόδου.

Στην ουρά, η Καλλιθέα πέρασε με νίκη από την Ελευσίνα και πήρε μαζί της τον Πανελευσινιακό κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον του στέρησε κάθε μαθηματική ελπίδα για παραμονή. Αυτό συνέβη πως όλα τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν ανάποδα και για τους δύο τους, με την Καλλιθέα να ελπίζει σε παραμονή μόνο σε περίπτωση που κάνει δύο ήττες ο Κισσαμικός και εκείνη επικρατήσει τόσο απέναντι στα Τρίκαλα, αλλά και στον ΑΟ Χανιά την τελευταία αγωνιστική στην Κρήτη. Από την άλλη, ο Κισσαμικός χρειάζεται απλά έναν βαθμό και υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και αγωνίζεται εκτός με τον αδιάφορο Αχαρναϊκό.

Τα Τρίκαλα και ο ΟΦΗ σημείωσαν εξάρες απέναντι σε ΑΟ Χανιά και Σπάρτη αντίστοιχα. Ο Αιγινιακός πήρε διπλό στις Σέρρες στις καθυστερήσεις με 5-4. Κισσαμικός και Αναγέννηση Καρδίτσας απέκτησαν απόσταση ασφαλείας με τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα (2-0) και την ισοπαλία στο Μενίδι με 1-1 αντίστοιχα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1-0
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΟ ΧΑΝΙΑ 6-1
ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-3
ΟΦΗ - ΣΠΑΡΤΗ 6-1
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-1
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. 2-0
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 4-5
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0 Α.Α.
ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-3 Α.Α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΣΚΟΡΕΡ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΑΟ ΧΑΝΙΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΣΠΑΡΤΗ – ΛΑΜΙΑ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΟΦΗ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

* OI αναμετρήσεις Πανθρακικός – Άρης και Αγροτικός – Καλλονή δεν θα διεξαχθούν λόγω αποχώρησης της ομάδας της Κομοτηνής και της Λέσβου.

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep