Το ματς της ημέρας

Το τρίτο εισιτήριο για τη Γ' Εθνική είναι πολύ πιθανό να προκύψει στο ντέρμπι παραμονής Πανελευσινιακός - Καλλιθέα.

Η υπόθεση - άνοδος ξεκαθάρισε την 31η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Έτσι, το βλέμμα στις τρεις τελευταίες στροφές στρέφεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Καλλονή και ο Πανθρακικός έχουν αποχαιρετήσει και έξι ομάδες παλεύουν να ανανεώσουν το ραντεβού τους στη Β' Εθνική.

Το ματς της ημέρας διεξάγεται στην Ελευσίνα, εκεί όπου ο Πανελευσινιακός υποδέχεται την Καλλιθέα. Οι μεν «σταχυοφόροι» απέχουν πέντε πόντους από τη ζώνη σωτηρίας, οι δε «κυανόλευκοι» έξι. Εάν, μάλιστα, οι γηπεδούχοι επικρατήσουν, τότε είναι πολύ πιθανό η Καλλιθέα να υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Η ομάδα της δυτικής Αττικής έχει καταφέρει τις 11 τελευταίες αγωνιστικές να συγκεντρώσει τους 18 από τους 28 πόντους της. Όπως φαίνεται και στο διάγραμμα του FL News, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος βρισκόταν μεταξύ 15ης και 16ης θέσης. Από την άλλη πλευρά η Καλλιθέα είναι αναμφίβολα η δυσάρεστη έκπληξη, αφού κανείς δεν περίμενε πως θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Βρέθηκε σε τροχιά υποβιβασμού τις 13 από τις 31 αγωνιστικές και στις 9 τελευταίες εξόδους της έχει καταφέρει να πάρει μόλις δύο βαθμούς...

pankal

Ο πιθανός νικητής στη μάχη της Κυριακής (28/05, 17:00 ΕΡΤ3) θα ελπίζει στη σωτηρία, όμως πιθανή ισοπαλία αναμένεται να αποδειχτεί καταδικαστική για αμφότερους. Η Ελευσίνα, πάντως, στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της είναι αήττητη. Ήταν αυτή που μετά την απόλυση Βαζάκα διέκοψε το εκπληκτικό σερί νικών των Τρικάλων, όμως δεν κατάφερε να πάρει «διπλό» σε βάρος του ΑΟ Χανιά. Έμεινε στο 0-0 και θέλει μόνο το απόλυτο στις τελευταίες αγωνιστικές για να σώσει την παρτίδα. Βέβαια, διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (20 τέρματα) και τη χειρότερη εντός έδρας.

Κοινό σημείο των δύο ομάδων το γεγονός ότι θα παραταχθούν στο ματς αυτό με υπηρεσιακούς προπονητές. Ο Βαζάκας απολύθηκε μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και ο Στάθης Σταθόπουλος παραιτήθηκε έπειτα από την ήττα (1-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την προηγούμενη αγωνιστική, πάντως, η Καλλιθέα πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στον δεύτερο γύρο απέναντι στην Καλλονή (4-1), η οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα. Δεν παύει, πάντως, να διαθέτει τη χειρότερη άμυνα από όλες τις ομάδες εκτός έδρας.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, τιμωρημένος για την ομάδα της δυτικής Αττικής είναι ο Κώστας Τσούπρος. Από πλευράς φιλοξενούμενων, το δίδυμο των Καλύκα - Τζουμερκιώτη δεν μπορεί να υπολογίζει στον εδώ και καιρό τραυματία, Βασίλη Ταμπάκη.

Δείτε τις αποδόσεις των αγώνων της 32ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/league/Soccer-FOOT/Stoiximan-gr-Football-League-Greece-187272r)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep