Το ματς της ημέρας

Χέρι χέρι προς τη Super League βαδίζουν Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Η ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο (12/05) μεταξύ του ΟΦΗ και του Άρη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται οκτώ πόντους μακριά από την κορυφή και 5 από τη 2η θέση και η σημερινή αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας είναι πολύ πιθανό να δώσει ένα εισιτήριο ανόδου!

Στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (14/05, 17:00 ΕΡΤ3) συγκρούονται δύο ομάδες που... συνήθισαν να βρίσκονται σε τροχιά ανόδου. Για 26 αγωνιστικές η γηπεδούχος Λαμίας ήταν στην πρώτη δυάδα, ενώ και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την 3η αγωνιστική δεν έπεσε ποτέ κάτω από τη 2η θέση...

apola

Η ομάδα της Φθιώτιδας μετρά 20 διαδοχικά επίσημα ματς στο ΔΑΚ αήττητη. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 10 γκολ και την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή μαζί με τον Άρη με 40 πόντους σε 14 αγώνες. Εάν καταφέρει να υποχρεώσει τον αντίπαλο στην πρώτη φετινή του ήττα, τότε θα απομακρυνθεί οκτώ βαθμούς από τον Άρη και θα θέλει δύο ακόμα για να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο.

Στον αντίποδα ο Απόλλων «τρέχει» αήττητο σερί 32 αγώνων πρωταθλήματος. Είναι η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας (36 πόντοι σε 14 ματς) και με την καλύτερη επίθεση μακριά από τη Ριζούπολη (25 τέρματα). Μπορεί, βέβαια, να ανοίξει... σαμπάνιες ανόδου στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αν επικρατήσει της Λαμίας. Και αυτό γιατί θα φτάσει τους 78 βαθμούς, οπότε με το άνευ αγώνα τρίποντο απέναντι στον Πανθρακικό οι 81 πόντοι θα είναι υπέρ αρκετοί για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Ακόμα και με ισοπαλία, πάντως, οι «κυανόλευκοι» θα θέλουν επιπλέον έναν βαθμό, ώστε να πανηγυρίσουν.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Λαμία έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ. Αν και προηγήθηκε, κυριέυτηκε από άγχος και οι Κρητικοί όχι μόνο έφεραν το ματς στα ίσα, αλλά λίγο έλειψε να φύγουν και νικητές από το ΔΑΚ. Έτσι, το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ είδε τους πανηγυρισμούς να παρατείνονται και ευελπιστεί ότι στο δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην πρώην του ομάδα. Σε ό,τι αφορά στις απουσίες, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στους εδώ και καιρό εκτός πλάνων Παπαργυρίου, Τζόκιτς.

Πολύ πιο εύκολο έργο είχε η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Απέναντι στον Πανελευσινιακό επικράτησε 3-0 χωρίς να φορτσάρει και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα. Ιιδιαίτερα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο δεν υπάρχουν, με τον προπονητή των «κυανόλευκων» να αφήνει εκτός τους Τσιάρα, Χιντζίδη, Περογαμβράκη και Τζάνη. 

Η ισοπαλία στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Lamia-Apollon-Smirnis-960666) προσφέρεται σε απόδοση 2.12.

Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της ημέρας στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Lamia-Apollon-Smirnis-960666)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 12:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep