Το ματς της ημέρας

Κόντρα ΟΦΗ - Άρη στο Γεντί Κουλέ για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ξεκίνησαν τη φετινή διαδρομή ως δύο από τα «βαριά» χαρτιά και, φυσικά, ως μεγάλα φαβορί για την επιστροφή στον φυσικό τους χώρο, την Α' Εθνική. Ωστόσο, η μεταξύ τους μάχη το Σάββατο (13/05, 17:00 ΕΡΤ3) για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League τους βρίσκει εκτός τροχιάς ανόδου. Ο γηπεδούχος ΟΦΗ απέχει 13 πόντους από τη 2η θέση και ο φιλοξενούμενος Άρης 6.

Δύο ομάδες με 74 αναμετρήσεις στην ιστορία της Α' Εθνικής, «πλήρωσαν» και τα λάθη στον σχεδιασμό τους, με αποτέλεσμα, οι μεν Κρητικοί να μην πατήσουν ποτέ στη 2η θέση και οι δε Θεσσαλονικείς να βρεθούν τρεις φορές σε αυτή. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» από την 8η αγωνιστική και έπειτα ήταν μόνιμα 3οι...

ofar

Στόχος τους στο ντέρμπι του Γεντί Κουλέ; Ο ΟΦΗ με πιθανή νίκη θα έχει μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση, ενώ ο Άρης με «διπλό» θα μειώσει, έστω προσωρινά, τη διαφορά από τη Λαμία στους τρεις πόντους και θα ελπίζει σε στραβοπάτημά της κόντρα στον Απόλλωνα. Μεγάλο μειονέκτημα για αμφότερους; Το γεγονός ότι η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μία ημέρα μετά.

Ο ΟΦΗ, πάντως, πέρασε μία... περίεργη εβδομάδα. Έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στη Λαμία, απέσπασε ισοπαλία (1-1) και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Έβγαλε έτσι αντίδραση μετά το επεισοδιακό 1-1 με τον Απόλλωνα, που ήρθε με ανύπαρκτο πέναλτι. Ακολούθως, όμως την ομάδα του Ηρακλείου απασχόλησε το διαζύγιο με τον Παύλο Μητρόπουλο, οι πληροφορίες που ήθελαν τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο να συζητά με την Κέρκυρα και η δήλωση του προέδρου, Γιάννη Πολεμαρχάκη ότι η 3η θέση ήταν ένα... ψέμα και εκτός απροόπτου δεν θα δώσει την 3η θέση. Οι γηπεδούχοι, βέβαια, θέλουν στο τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς να χαρίσουν στους οπαδούς τους μία νίκη απέναντι σε ομάδα της πρώτης 5άδας, κάτι που δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Ο φιλοξενούμενος Άρης μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών πέταξε δύο βαθμούς στις Σέρρες και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τη 2η θέση. Η επικράτηση απέναντι στον Αχαρναϊκό ήταν αναμενόμενη και τόνωσε κάπως το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Νίκου Κωστένογλου. Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν ότι η μάχη του Σαββάτου (13/05) είναι χωρίς επιστροφή, αφού αν δεν καταφέρουν να επικρατήσουν, όχι μόνο θα δουν τις πιθανότητες για 2η θέση να ψαλιδίζονται, αλλά θα κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και την πολυσυζητημένη 3η θέση.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριλάβει στο πλάνο του τον τραυματία Κώτσιο. Από πλευράς Άρη ο Κωστένογλου μετρά επιστροφές και μόνοι απόντες θα είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Τσουμάνης, Ανάκογλου.

To under 2,5 στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/OFI-Crete-Aris-Thessaloniki-959391) προσφέρεται σε απόδοση 1.60.
Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της ημέρας στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/OFI-Crete-Aris-Thessaloniki-959391)

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep