Μέχρι 18/05 τα πρώτα δικαιολογητικά

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κατάθεση των φακέλων αδειοδότησης ενόψει του πρωταθλήματος της νέας σεζόν

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League θέλει ακόμα πέντε στροφές μέχρι το φινάλε του, όμως το θέμα της αδειοδότησης ήδη… καίει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, καθώς, πέραν των δύο ομάδων που θα εξασφαλίσουν βαθμολογικά την άνοδο τους στην μεγαλύτερη κατηγορία και οι επόμενες τέσσερις  θέλουν να είναι έτοιμοι σε ενδεχόμενο…. κραχ ομάδων της Super League.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι πρώτες έξι ομάδες έχουν ήδη ενημερωθεί από την διοργανώτρια αρχή και συγκριμένα από τον πρόεδρο της Stoiximan.gr Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο, προκειμένου να ξεκινήσουν την συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, τα οποία και πρέπει να σταλούν στην ΕΠΟ μέχρι τις 18 του μήνα, ενώ οι φάκελοι πρέπει να κατατεθούν ολοκληρωμένοι μέχρι το τέλος Μαΐου.

Ήδη η διοργανώτρια αρχή έχει στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ και περιμένει, εντός των ημερών, την εγκύκλιο αδειοδότησης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για να αποσταλεί και επίσημα στις ομάδες. Να θυμίσουμε πως οι πρώτες πέντε ομάδες του πρωταθλήματος είναι… δεδομένες (Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Άρης, Τρίκαλα, ΟΦΗ), ενώ η έκτη θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Σπάρτη (45 β.) και Αγροτικό Αστέρα (43 β.).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάιος 2017 12:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep