Ισοπαλία… αγνοείται

Τόσο τα Χανιά όσο και η Καρδίτσα, έχουν ξεχάσει τι θα πει «Χ» εδώ και 14 παιχνίδια

Η αναμέτρηση της Δευτέρας (24/04, 16:00), ανάμεσα στα Χανιά και την Αναγέννηση Καρδίτσας, κλείνει την αυλαία της 27ης  αγωνιστικής της Stoiximan. Gr Football League. Ένα παιχνίδι το οποίο δείχνει ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα πλην τις ισοπαλίας!

Αν δούμε την φετινή πορεία τόσο των Χανίων, όσο και της Καρδίτσας, διακρίνουμε μία… διαβολική σύμπτωση, καθώς αμφότερες οι ομάδες αγνοούν την ισοπαλία στα 14 τελευταία τους παιχνίδια! Το τελευταίο «χ» για τον ΑΟΧ ήρθε την 1η Φεβρουαρίου 2016 απέναντι στην Σπάρτη (2-2), ενώ η τελευταία ισοπαλία της Καρδίτσας ήρθε τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 5 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε με το 0-0 από τις Σέρρες, απέναντι στον τοπικό Πανσερραϊκό.

Οι συμπτώσεις, όμως, δεν σταματάνε εκεί, καθώς σε αυτά τα 14 παιχνίδια, οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο συντελεστή νικών – ηττών, καθώς τόσο τα Χανιά, όσο και η Αναγέννηση Καρδίτσας, μετρούν πέντε νίκες  (ανάμεσα σε αυτές και το άνευ αγώνος 3-0 επί του Πανθρακικού) και εννέα ήττες!

Πλέον, απομένει να δούμε αν το σερί των… μη ισοπαλιών των δύο ομάδων, θα συνεχίσει να «τρέχει» και μετά από το απόγευμα της Δευτέρας (με την νίκη μίας εκ των δύο) ή αν έρθει ένα «χ» μετά από σχεδόν 3 μήνες να βάλει ένα τέλος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep