Το ματς της ημέρας

Στη Σπάρτη θα έχουν στραμμένο το βλέμμα και οι ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει από την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Ωστόσο, η αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά στην παραμονή στην κατηγορία και θα τραβήξει το βλέμμα των διεκδικητών της σωτηρίας είναι αυτή στη Σπάρτη μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Καλλιθέας.

Οι Λάκωνες έχουν πετύχει τον στόχο της άνετης παραμονής και έχουν βάλει πλώρη για την 6η θέση. Όχι μόνο την έχουν καταλάβει, αλλά με τον κατήφορο του Αγροτικού Αστέρα έχουν «χτίσει» διαφορά 2 πόντων από τους «σταχυοφόρους». Σαφώς πιο ισχυρό το κίνητρο της Καλλιθέας. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αν θέλουν να σώσουν την παρτίδα, θα πρέπει να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο. Δείτε την πορεία των δύο ομάδων στο γράφημα του FL News...

sp ka

Το αποτέλεσμα της Καλλιθέας στη Σπάρτη, πάντως, θα αναμένουν με ενδιαφέρον και οι υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τόσο ο Πανελευσινιακός που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη, όσο και οι Αιγινιακός, Χανιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός ελπίζουν σε νίκη των γηπεδούχων.

H Σπάρτη, πάντως, εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή στο γήπεδό της. Μετρά 11 διαδοχικά ματς αήττητη και παρότι η εστία της παραβιάστηκε από τον ΑΟΧ, διεύρυνε το σερί της. Έχει το μειονέκτημα να αντιμετωπίζει πάντα ομάδες που προέρχονται από ρεπό λόγω Πανθρακικού και θα κληθεί για μία ακόμα φορά να ξεπεράσει τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα για να κάνει βήμα 6άδας.

Από τις 22 Φεβρουαρίου έχει να πανηγυρίσει νίκη στο γήπεδο η Καλλιθέα. Έκτοτε αγνοεί το τρίποντο για οκτώ αγωνιστικές. Η διακοπή λόγω του Πάσχα και η άνευ αγώνα νίκη απέναντι στον Πανθρακικό έδωσαν στον προπονητή, Στάθη Σταθόπουλο τον χρόνο να δουλέψει και να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, από εδώ και στο εξής ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Διονύση Μπέλη, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις και έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας λόγω οφειλών.

Σε ό,τι αφορά στους απόντες, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Σωτήρης Αντωνίου θα έχει στη διάθεσή του μόλις 15 ποδοσφαιριστές. Οι Μπανούσης, Γκαλίτσιος είναι τιμωρημένοι και οι Μπουντόπουλος, Κραβαρίτης, Σιώπης τραυματίες. Από την άλλη πλευρά ο Σταθόπουλος πλην του Μπέλη δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσώνη, Ταμπάκη και τον τιμωρημένο Γκίνη.

Η ισοπαλία στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Sparti-Kallithea-FC-Ath-n-941100) προσφέρεται σε απόδοση 3.00

Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Sparti-Kallithea-FC-Ath-n-941100)

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2017 02:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep