«Δεν υπάρχει έννομο συμφέρον»

Τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου επισκέφτηκαν οι νομικοί του Άρη και του ΟΦΗ.

Συνάντηση με τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου είχαν την Πέμπτη (16/03) οι νομικοί εκπρόσωποι των ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ. Σκοπός τους ήταν να απευθύνουν ερώτημα σχετικά με το σκεπτικό του να θέσει την υπόθεση των καταγγελιών τους για τον αγώνα Λαμία - Σπάρτη στο αρχείο. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «gentikoule», εξήγηση δεν δόθηκε στους δικηγόρους.

Μάλιστα, ο Σιμιτζόγλου φέρεται να μετέφερε στον εκπρόσωπο του ΟΦΗ, Μανώλη Φωτάκη ότι η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει έννομο συμφέρον και κακώς προέβη σε αυτή την καταγγελία. Υπενθυμίζεται ότι η Σπάρτη δεν είχε καταθέσει ένσταση, αλλά όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, οι δύο ΠΑΕ είχαν προχωρήσει σε καταγγελία ως αυτές που έχουν άμεσο έννομο συμφέρον.

Αναμένεται πλέον η αντίδραση των δύο ομάδων, καθώς τονίζουν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει, ενώ αυτή του Ηρακλείου έχει τονίσει πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά αν δεν οριστεί δικάσιμος από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League.

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 14:08

2 comments

  • AthanasakisKostas
    AthanasakisKostas Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 18:37 Comment Link

    Όποιος διαθέτει στοιχειώδη λογική περιμένει να δικαστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η υπόθεση και αν κριθεί οτι καλώς έπραξε η Λαμία να το ξανακάνει σε όποιον αγώνα επιθυμεί.

  • ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας
    ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 13:55 Comment Link

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ "ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ SITE, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο Κ.Α.Π. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE, ΟΤΑΝ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΟ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΕΣΕ Α Ρ Χ Ε Ι Ο; ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΚΑΤ΄ΕΣΑΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, Η ΤΟ ΑΣΠΡΟ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΩΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΩΣ ΜΑΥΡΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ; ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep