«Μόνο ο ΠΣΑΠ δεν κατανοεί»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό και τα προβλήματα της Stoiximan.gr Football League.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία Fm1 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Stoiximan.gr Football League, προκειμένου να μιλήσει για το θέμα του ασφαλιστικού που προέκυψε και για τα προβλήματα της κατηγορίας. Όπως υποστήριξε, ο μόνος που δεν κατανοεί είναι ο ΠΣΑΠ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Στον ΠΣΑΠ δεν κατανοούν τα προβλήματα που έχουμε. Είναι οι μόνοι που δεν τα κατανοούν. Οι συζητήσεις γίνονταν εδώ και σαράντα ημέρες. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και οι πρόεδροι φέτος δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Βάζουν και από την τσέπη τους παραπάνω για να κρατηθεί η Stoiximan.gr Football League και το πρωτάθλημα να είναι έτσι όπως είναι.

Είχαμε κάποιες συζητήσεις, τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και αυτοί σε κάποια πράγματα. Ήταν αρνητικοί και μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Και αυτό το βάρος θα το επωμιστεί η Football League και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά».

Ποια είναι η διαφορά που υπάρχει;

«Υπήρχε ένα πρωτάθλημα που ήταν να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και ξεκίνησε τέλος Νοεμβρίου και κλήθηκαν οι ομάδες να πληρώσουν ένα ασφαλιστήριο που ήταν άδικο. Έγινε ένα πλάνο εξυγίανσης με πρώτο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου που έχει προσφέρει τα μέγιστα μαζί με άλλους για να διασφαλιστούν οι εργαζόμενοι που έφυγαν και να πάρουν τις αποζημιώσεις τους στο ακέραιο. Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ΠΣΑΠ».

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep