Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τι ισχύει με τις αδειοδοτήσεις

To flnews.gr σας παρουσιάζει την ενημέρωση που έγινε στη Football League σχετικά με τη διαδικασία της αδειοδότησης.

Το ΔΣ της Football League που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/11) είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Καμία απόφαση δεν πάρθηκε, με τα μέλη της Ένωσης να συζητούν σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης που θα ακολουθήσουν οι ΠΑΕ που θα μετάσχουν στα μπαράζ ανόδου, καθώς επίσης και αυτή που θα ισχύσει για τη σεζόν 2014-15.

Συγκεκριμένα, οι οκτώ ΠΑΕ που θα πάρουν μέρος στα play off θα κληθούν να συμπληρώσουν τον φάκελο βάσει του οποίου θα πληρούν τη συμμετοχή τους στη Super League. Ωστόσο, το ποιοι θα περάσουν τη διαδικασία της αδειοδότησης, θα γίνει γνωστό μετά το τέλος των μπαράζ, προκειμένου αυτά να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό ενδιαφέρον. Τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποια ομάδα εξασφαλίσει το ένα εκ των τριών εισιτηρίων (βάσει προκήρυξης) για την άνοδο, αλλά δεν περάσει τη διαδικασία αδειοδότησης; Τότε θα αντικαταστηθεί από τον 4ο της βαθμολογίας των play off. Εάν υπάρξει, όμως και δεύτερη που θα έχει ελλιπή φάκελο, τότε θα προβιβαστούν δύο και δεν θα υπάρξει άλλος επιλαχών.

Σε ό,τι αφορά στις άδειες για την επόμενη σεζόν, οι περιορισμοί για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι πιο αυστηροί. Δηλαδή, αντί για τις 4 μεταγραφές άνω των 24 ετών και τις 4 ανανεώσεις που ίσχυε μέχρι τώρα, οι ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν, θα μπορούν να κάνουν έως 3 μεταγραφές άνω των 24 και 3 ανανεώσεις.

Εντάσεις υπήρξαν στο ΔΣ, όμως η πολυαναμενόμενη απάντηση του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργου Στούπα στον Αλέξη Κούγια (με αφορμή τις ανακοινώσεις σε βάρος των «πράσινων») δεν ήρθε ποτέ. Και αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών έδωσε το «παρών» στο συμβούλιο μόνο για ένα 10λεπτο και αποχώρησε. Για πρώτη φορά στη Football League βρέθηκε, πάντως, ο παράγοντας της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep