Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στο τραπέζι η διακοπή

H εορταστική διακοπή που συζητά το ΔΣ της Football League.

Εισήγηση για διακοπή του πρωταθλήματος μετά τις 22 Δεκεμβρίου συζητήθηκε στο ΔΣ της Football League που γίνεται αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, που δίνει το «παρών» στα γραφεία της διοργανώτριας, στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να διεξαχθεί αγωνιστική στις 15 Δεκεμβρίου (12η αγωνιστική) και η σεζόν να συνεχιστεί στις 5 Ιανουαρίου. Δηλαδή, για να γλιτώσουν οι ΠΑΕ χρήματα από τα οδοιπορικά (που θα είναι αυξημένα λόγω των εορτών), να μην διεξαχθεί η 13η αγωνιστική στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά στις 05/01.

Τελικά, κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (03/12). Έτσι, όλα δείχνουν ότι οι ομάδες θα απέχουν από τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες μόνο το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου, διακοπή που είναι προγραμματισμένη κάθε χρόνο λόγω των εορτών.

Όπως τονίστηκε από το ΔΣ της διοργανώτριας, η διακοπή αυτή ουδεμία σχέση έχει με κάποια μορφή πίεσης προς την ΕΠΟ (όπως υπογράμμισαν μέλη του συμβουλίου, δεν έχει καν συζητηθεί ενδεχόμενο αντίδρασης προς την Ομοσπονδία εάν προβιβαστούν δύο αντί για τρεις ΠΑΕ).

Μάλιστα, δημιουργήθηκε ένταση με αφορμή το δημοσίευμα του flnews.gr που μιλούσε για πιθανή διπλή μετάφραση της εισήγησης αυτής, καθώς επ' ουδενί η Football League δεν επιθυμεί να της χρεωθούν παιχνίδια τακτικής.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep