Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρωτάθλημα χωρίς άδειες από ΕΕΑ

Οι ομάδες έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα που τις εμποδίζουν να κλείσουν τις υποθέσεις τους και να πάρουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες ώστε να ξεκινήσουν χωρίς πρόβλημα το πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα που τις εμποδίζουν να κλείσουν τις υποθέσεις τους και να πάρουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες ώστε να ξεκινήσουν χωρίς πρόβλημα το πρωτάθλημα.

Πρόβλημα με τα πιστοποιητικά των ομάδων της Football League, αφού μόλις 10 από τις 28 το εξασφάλισαν και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δέχεται παράταση και επανεξέταση των φακέλων μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το κυριότερο πρόβλημα είναι οι ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που πρέπει να έχουν οι ομάδες και δεν τις διαθέτουν. Αν δεν τις καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη που θα συνεδριάσει πάλι η Επιτροπή θα υπάρξουν οι κυρώσεις και θα υπάρξει έκθεση που θα διαβιβαστεί στην ΕΠΟ ώστε να τιμωρηθούν οι ομάδες με τις προβλεπόμενες ποινές.

Η είσοδος αρκετών νέων ομάδων στο πρωτάθλημα της Football League έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα για τη διεξαγωγή του, αφού οι νέοι σύλλογοι σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία πρέπει να τελειώσουν πάρα πολλές υποθέσεις και να βρουν χρήματα για πολλές εκκρεμότητες. Οι φάκελοι για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα έχουν απίστευτα κενά και δημιουργούν πρόβλημα τόσο στην ΕΕΑ, όσο και σε Football League και ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης, επισκέφθηκε την ΕΕΑ και ζήτησε να υπάρξει κάποια λύση που θα αφορά τον χρόνο και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στους φακέλους των ομάδων και τα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί. Βάσει των ανακοινώσεων της ΕΕΑ, πιστοποιητικό συμμετοχής έχουν πάρει οι ΠΑΕ: Επισκοπή, Ηρακλής Ψαχνών, Φωκικός, Αιγινιακός, Καλλιθέα, Τύρναβος, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Γαζώρου.

Τα κυριότερα αφορούν τις ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που πρέπει να έχουν οι ομάδες και δεν τις διαθέτουν. Αν δεν τις καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη που θα συνεδριάσει πάλι η Επιτροπή θα υπάρξουν οι κυρώσεις και θα υπάρξει έκθεση που θα διαβιβαστεί στην ΕΠΟ ώστε να τιμωρηθούν οι ομάδες με τις προβλεπόμενες ποινές.

Για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για τις ομάδες που ανέβηκαν και την κατάθεση των εγγυητικών επιστολών δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και υπάρχει διάθεση να δοθεί παράταση σε αυτό.

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep